Over mij

Om goed met mensen te kunnen werken is het opbouwen van een vertrouwensband heel belangrijk. Je legt immers je meest kwetsbare en gevoelige kant van jezelf bloot. Daarom vind ik het ook heel belangrijk om iets over mezelf te vertellen.

Mijn naam is Jenneke van den Broek - den Daas. Ik ben 49 jaar oud, ben 28 jaar getrouwd en ben moeder van een zoon van 20 jaar.

Ik heb 1 broer die een jaar ouder is. Mijn jeugd was niet altijd even makkelijk. Ik ben opgegroeid in een gezin waar veel problemen waren en waar ik al vroeg zelfstandig en sterk moest zijn. 

Ik heb een opleiding gevolgd om met mensen te werken met een verstandelijke beperking en ben hierin, met veel plezier, aan de slag gegaan.

Later heb ik nog een HBO opleiding gevolgd tot Psychodynamisch therapeut en ben ik een praktijk aan huis begonnen.

Ik heb ontdekt dat ik een spiritueel en krachtig mens ben, die hooggevoelig is, maar dat dit geen zwakte hoeft te zijn, maar juist een kracht.

Ik geef Psychodynamische therapie en coaching en heb een eigen praktijk.

Ik ben afgestudeerd aan de academie voor psychodynamica. Een 4 jarige HBO opleiding.

Psychodynamische therapie houdt in dat ik veel therapievormen machtig ben en deze flexibel in kan zetten! Maar het zorgt er ook voor dat de therapie niet alleen uit gesprekken hoeft te bestaan, maar ook uit ervaren. Ieder mens, en daarbij iedere hulpvraag, is anders. Gelukkig heb ik veel "gereedschap" in mijn koffertje en zullen we zeker tot een vorm komen die jou zal helpen. En uiteindelijk zul je het zelf weer kunnen!

wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen?

Klik hier
Website laten maken door Modual.